안녕하세요 / hello ! 

Apa yang memalukan saja? Hm, korang mesti tau kan group gula gula , 24:7 and baru jea tadi aku geledah blog cik epal aku terbaca entri dia pasal group SMASH tapi group ni dari indonesia so, aku tak kesah sangat laa. yang aku terperanjat berok pasal group gula gula and 24:7. Sebab apa ? jom kita terjahh satu satu!

Group Gula Gula

Gula gula versi wonder girls ? Haiyoo korang buat lawak pe ? Jadi diri sendiri sudah laa tak payah la nak tiru tiru wonder girls ni weyhh. Kompem tak laku la weyhh. Korang nak ikut ikut sangat wonder girls tu wat apa seyh, ingat sikit dieorg tu agama lain dgn kita korang tu ISLAM buat la cara orang islam. ni dedah sana dedah sini. gambar ni kalau ada jantan kat belakang korang tu mutul terbukak luas jea. HADOOIII!  Jahanam, korang ni buat malu nama negara jea laa weyhh.

Group 24:7

Korang ni lagi sedih aku tengok sebab apa au, korang nak tiru macam KPOP an cuba la korang banding kan an muka korang dengan artis KPOP jauh bea beb muka korang dgn dieorg. Pastu, nak tiru gaya dieorg pakai baju nampak pusat nampak ketiak apa laa Tapi tengok korang ? eh, sedih la nak cakap tengok korang ni. aku rasa group smash lagi waras dari korang auu. huhh!

Aku tulis ni bukan nak jatuh kan maruah korang ke apa cuma aku nak cakap kalau nak jadi artis tu jadi la diri kau sendiri tak payah la nak ikut ikut sangat dengan KPOP korang tu. KPOP tu tak akan ke mana pon sekejap jea nanti da 2 or 3 tahun da tak bermakna da semua tuu. just be your self ! itu lebih baik. Aku da penat menaip so, thanks cuz read walaupon aku ni suka merapu HAHA bye !